Gekkoboulder

Tule, näe ja koe 16. kerran järjestettävä Gekkoboulder-kiipeilykilpailu lauantaina 9.4.2022. Edellisiltä vuosilta totuttuun tapaan osallistujat tekevät kilpailuun reitit, jonka jälkeen ne (myös oma reitti) kiivetään. Kilpailupaikkana toimii Kiipeilykeskus Grottan (Ratakatu 7, Porvoo) ja osallistuminen maksaa 10€, jonka voi maksaa kisapäivänä Grottanilla. Kisaan mahtuu 40 osallistujaa, joten varaa paikkasi ennenkuin on liian myöhäistä. Ilmoittautuminen onnistuu helpoiten ilmoittamalla osallistumisaikeistaan Grottanin henkilökunnalle. Tarjolla mahtavaa kiipeilyä erinomaisessa seurassa joten tätä ei kannata jättää väliin. Tervetuloa!!!
Tänä vuonna on poikkeuksellisesti reittien tekoon kisapäivänä varattu vain 2 tuntia, joten niille kenelle mahdollista, olisi suositeltavaa tehdä kisareitti jo torstai- tai perjantai-iltana ja jättää lauantain reitintekoaika kauempaa tuleville kisaajille.
Kisapäivän aikataulu:
16.00 Kisareittien rakentaminen
18.00-21.00 Gekkoboulder XVI Kilpailu
21.00- Palkintojen jako ja jälkipeli
FAQ
Saako osallistua jos ei osaa tai uskalla tehdä reittiä?
– Kyllä saa, mutta reitin tekemistä ei tarvitse jännittää ja siihen saa takuulla riittävästi apua järjestäjiltä.
Saako rakentaa reitin jos ei osallistu kisaan?
– Tietysti saa, eikä siinä tapauksessa tarvitse edes maksaa osallistumismaksua.
Saako tulla katsomaan jos ei uskalla kilpailla?
– Kyllä saa, eikä sekään maksa mitään. Suosittelen kuitenkin osallistumaan, sillä se on huomattavasti hauskempaa ja siinä voi halutessaan katsella samalla.

The event is finished.

Date

09 huhti 2022
Expired!

Time

16:00 - 21:00