Suomen kiipeilyliiton puheenjohtaja Juho Risku

kuuleeko kiipeilyliitto? No nyt kuulee!

Suomen Kiipeilyliiton toiminta on vaikuttanut viimeisten vuosien aikana hiukan vapaamuurarimeiningiltä ja normaalin toppahousuharrastajan on ollut haastavaa nähdä miksi kuulua liiton alaiseen kiipeilyseuraan. Selkeä lisäarvo monelle on ollut jäsenyyteen kuulunut vakuutus ja se tulee toivottavasti sellaisena myös pysymään, mutta muutoin perusharrastajan on ollut hankala löytää punaista lankaa siitä, miten toiminta koskee itseä 2020-luvulla.

Uusittu kiipeilyliitton logo

Nykyisellä puheenjohtajalla ja liiton hallitukselle on tiukka tavoite avata tuota näkyvyyttä ja antaa harrastajille mahdollisuus vaikuttaa liiton toimintaan ja varsinkin toiminnan painopisteisiin. Liitto on lanseerannut kaksi kertaa vuodessa julkaistavan tyytyväisyyskyselyn, jonka tulokset käydään läpi kevät- ja syyskokouksissa. Tuloksien avulla on tarkoitus ohjata toiminnan painopisteitä ja seurata jo olemassa olevien toimintojen kehityskaarta. Jos siis olet sitä mieltä, että esimerkiksi tällä hetkellä hyvässä nousukiidossa olevaa junioreiden kisatoimintaa tulisi kehittää vielä entisestään, pääset antamaan äänesi sille. Jos taasen laadukas median tuottaminen tuottaisi mielestäsi sisäarvoa suurelle joukolle harrastajia, voit ottaa kantaa ja antaa jopa ideoita tähän suuntaan. Ja mikä parasta, voit antaa juurikin sen innovatiivisen uuden suuntaviivan toimintaan, jota kukaan ei vielä ole edes tullut ajatelleeksi!

Kyselyn suppeaan versioon vastaaminen ei vie aikaa, kuin muutaman minuutin ja kaikkiin kysymyksiin vastaaminen hiukan asioita pohdiskellen ehkä puolisen tuntia. Karpot kannustavat kaikkia ottamaan eteen sunnuntain kunniaksi tuokkosellisen mämmiä vaniljakastikkeella kuorrutettuna ja vastaamaan kyselyyn ihan ajatuksen kanssa. Vähän kuin eduskuntavaaleissa äänestäminen, jos et äänestä, poistat itseltäsi oikeuden valittaa asioista seuraavan puolen vuoden ajaksi.

Linkki Kyselyyn: https://forms.office.com/r/VdajuSaq6p